Gezilecek 2 Ülke: Arnavutluk – Karadağ
Gezilecek 9 Şehir: Tiran – Podgorica – Kotor – Tivat – Perast – Budva – İşkodra – Kruja – Berat
Balkanların Avrupa’ya açılan başkenti Karadağ-Arnavutluk Turu ile 4* Otellerde konaklama imkanını katılımcılarımıza sunuyoruz. 2026 Karadağ-Arnavutluk Turu programlarımızda kontenjanlarımız sınırlıdır. Vizesiz Karadağ-Arnavutluk turu programlarımız 399 Euro’dan başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.
YAŞ SINIRI YOKTUR
Balkanların kalbine doğru unutulmaz bir yolculuk başlıyor! İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde buluşmamızın ardından bilet, bagaj ve pasaport işlemlerimizi tamamlıyor; Pegasus Hava Yolları’nın PC285 sefer sayılı uçağı ile saat 12:25’te Tiran’a uçuyoruz. Yerel saatle 13:10’da Arnavutluk’un başkentine varıyoruz.
Pasaport ve bagaj işlemleri sonrası özel aracımızla Karadağ’a geçerek, Balkanların en küçük ama en keyifli başkentlerinden biri olan Podgorica’ya doğru yola çıkıyoruz. Varışımızla birlikte şehirde panoramik turumuzu gerçekleştiriyor; şehrin şirin caddeleri ve meydanlarında serbest zamanın tadını çıkarıyoruz.
Dileyen misafirlerimiz için ekstra olarak düzenlenecek olan Skadar Gölü (İşkodra Gölü) Turu sizleri bekliyor (45 €). Balkanlar’ın en büyük gölü olan Skadar; 270’ten fazla kuş türü, nesli tükenme tehlikesi altındaki pelikanlar ve huzur veren manzaralarıyla adeta bir doğa harikası. Özel tekneyle gerçekleştireceğimiz bu keyifli turu, masalsı Rijeka Crnojevica manzarası eşliğinde tamamlıyoruz.
Tur bitiminde otelimize transfer oluyor, Balkan gecesine dinlenerek hazırlanıyoruz.
Öğle Yemeği: Serbest zamanda ekstra olarak alınabilecektir.
Akşam Yemeği: Serbest zamanda ekstra olarak alınabilecektir.
Konaklama: Hotel Oasis vb. – Podgorica
Rota: Tiran – Podgorica | 158 km
Otele Tahmini Giriş Saati: Gümrük geçiş süresine bağlı olarak 20:30
Güne otelimizde alacağımız keyifli bir kahvaltı ile başlıyoruz. Kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için Balkanlar’ın en göz alıcı rotalarından birini kapsayan tam günlük ekstra olarak düzenlenecek olan Kotor – Perast – Tivat – Budva Turu sizleri bekliyor (75 €).
İlk durağımız, Orta Çağ’dan günümüze uzanan büyüleyici atmosferiyle Kotor. Küçük ama etkileyici bu tarihi şehir, 1979’dan bu yana UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer almaktadır. Yürüyerek gerçekleştireceğimiz şehir turunda; Venedik mimarisinin izlerini taşıyan dar sokakları, surları ve tarihi yapıları keşfediyoruz.
Ardından, Adriyatik’in en etkileyici manzaralarına ev sahipliği yapan Kotor Körfezi boyunca yol alarak, kartpostalları süsleyen masalsı kasaba Perast’ı ziyaret ediyoruz. Taş evleri, sakinliği ve eşsiz manzarasıyla Perast, fotoğraf tutkunları için unutulmaz kareler sunuyor.
Körfez yolculuğumuzun bir sonraki durağı, lüks yat limanı Porto Montenegro ile ünlü Tivat. “Karadağ’ın Monako’su” olarak anılan bu şehirde; şık kafelerde dinlenebilir, sahil boyunca yürüyüş yapabilir ya da Adriyatik’in serin sularında yüzerek günün keyfini çıkarabilirsiniz.
Turumuzun son durağı ise eğlence ve tarih dolu Budva. Panoramik şehir turunun ardından, geçmişte balıkçıların yaşadığı bir ada iken günümüzde jet sosyetenin gözde tatil adresi haline gelen Sveti Stefan’ı, tepeden panoramik olarak görebileceğiniz muhteşem bir fotoğraf molası veriyoruz.
Bu unutulmaz günün ardından Podgorica’daki otelimize dönüş dönüyoruz.
Sabah Kahvaltısı: Otelimizde alınacak olup, tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği: Serbest zamanda ekstra olarak alınabilecektir.
Akşam Yemeği: Serbest zamanda ekstra olarak alınabilecektir.
Konaklama: Hotel Oasis vb. – Podgorica
Rota: Podgorica – Perast 101 km Perast – Kotor 13 km Kotor – Tivat 10 km Tivat – Budva 22 km Budva – Podgorica 65 km
Otele Tahmini Giriş Saati: Yol durumuna bağlı olarak 20:30
Güne otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Balkanlar’ın tarih kokan şehirlerinden İşkodra’ya doğru yola çıkıyoruz. Arnavutluk ile Karadağ arasında doğal bir sınır oluşturan İşkodra Gölü kıyısına kurulu bu kadim şehir, uzun yıllar Osmanlı hâkimiyetinde kalmış ve Balkanlar’ın stratejik merkezlerinden biri olmuştur.
Şehir turumuzda, geçmişin izlerini günümüze taşıyan İşkodra Kalesi ve surlarını görüyor; şehir merkezinde vereceğimiz molada kısa bir yürüyüşle bu tarihi atmosferi yakından hissediyoruz. Serbest zamanın ardından Arnavutluk’un başkenti Tiran’a hareket ediyoruz. Yüzyıl boyunca savaşlara sahne olmuş, 40 yıl süren Enver Hoca diktatörlüğünü yaşamış; 1614 yılında Süleyman Paşa tarafından imar edilen ve 1920’den bu yana başkent olan Tiran, Balkanlar’ın en dikkat çekici şehirlerinden biridir. Burada gerçekleştireceğimiz panoramik şehir turunda; İskender Bey Meydanı, Ethem Bey Camii, Tarihi Saat Kulesi, Ulusal Tarih Müzesi ve Opera Binasını yakından görüyoruz. Parlamento ve Başbakanlık Binaları, Cumhurbaşkanlığı Köşkü, Rahibe Teresa Meydan ı ve Tiran Piramidi ise aracımızdan göreceğimiz önemli yapılar arasında yer alıyor.
Tiran turumuzun ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için ekstra olarak düzenlenecek Kruja Turu düzenlenmektedir (30 €). Arnavutluk’un en etkileyici tarihi kasabalarından biri olan Kruja, Osmanlı döneminde Akçahisar adıyla bilinmektedir ve Tiran’ın yaklaşık 20 km kuzeyinde yer alır. Sarp kayalıklarla çevrili Kruja Kalesi, Fushe Kruje Ovası’na hâkim konumuyla büyüleyici bir manzara sunar. Turumuzda; İskender Bey Müzesi, Sarı Saltuk Dergâhı, Esad Toptanî Paşa Konağı, Dolma Baba Bektaşi Tekkesi, Osmanlı Hamamı ve Murat Bey Camii görülecek başlıca yapılar arasındadır.
Tur bitiminde Tiran’daki otelimize transfer oluyoruz. Konaklamamız Tiran’da bulunan otelimizde oalcaktır.
Sabah Kahvaltısı: Otelimizde alınacak olup, tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği: erbest zamanda ekstra olarak alınabilecektir.
Akşam Yemeği: erbest zamanda ekstra olarak alınabilecektir.
Konaklama: Hotel Te Stela vb. – Tiran
Rota: Podgorica – İşkodra 59 km İşkodra – Tiran 99 km
Otele Tahmini Giriş Saati: Yol durumuna bağlı olarak 20:30
Güne otelimizde alacağımız son kahvaltı ile başlıyoruz. Kahvaltının ardından uçuş saatine kadar serbest zamanımız olacak. Dileyen misafirlerimiz için ekstra olarak Arnavutluk’un en özel şehirlerinden biri olan, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Berat Turu düzenlenmektedir (65 €).
“ O Bin Pencereli Şehir ” olarak anılan Berat, Osmanlı ve Balkan mimarisinin en güzel örneklerini bir arada sunar. Otelimizden hareketle ulaştığımız bu müze şehirde; Kurşunlu Camii, Halveti Tekkesi, Tarihi Gorica Köprüsü ile Müslüman ve Hristiyan mahallelerini görerek şehrin çok kültürlü yapısını keşfediyoruz. Ardından, taş sokakları ve eşsiz manzaralarıyla ünlü tarihi şehir merkezinde serbest zaman veriyoruz.
Turumuzun ardından Tiran Havalimanı’na transferimizi gerçekleştiriyoruz. Yerel saat ile uçuşumuzdan 3 saat öncesinde 23:30’da Tiran Havalimanında oluyoruz. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerimizi tamamladıktan sonra Pegasus Hava Yolları’nın PC284 sefer sayılı uçağı ile gece yarısından sonra saat 02:45’te İstanbul’a hareket ediyoruz. Türkiye saati ile 05:20’de İstanbul’a varıyor ve turumuzu tamamlıyoruz.
Bir sonraki Tourbulance seyahatinde görüşmek dileğiyle misafirlerimizle vedalaşıyoruz.
Sabah Kahvaltısı: Otelimizde alınacak olup, tur ücretine dahildir.
Öğle Yemeği: Serbest zamanda ekstra olarak alınabilecektir.
Rota: Tiran – Berat 98 km
Ödeme Yöntemlerimiz
Rezervasyon için:
200 € ön ödeme yaparak yerinizi ayırtabilirsiniz.
EFT ile TL, Euro (€) veya Dolar ($) olarak veya kredi kartı ödeme yapabilirsiniz. Kalan tutar:
Tur tarihine 33 gün kalana kadar kalan ücreti EFT veya kredi kartı ile tamamlayabilirsiniz.
33 günden az kalan turlar için:
Tur tarihine 33 günden az kaldıysa, tüm ücretin peşin olarak ödenmesi gerekir.
EFT ile TL, Euro (€) veya Dolar ($) olarak ödeme yapabilirsiniz.
BDDK kararı uyarınca yurt dışı turlarında kredi kartına taksitli işlem yapılamamaktadır.
Önemli Bilgilendirme
| Tarih | Seçenekler | İki Kişilik Odada Kişi Başı | 25.07.2026 - 28.07.2026 | ViyaTravel Otel | 449,00 € | 05.09.2026 - 08.09.2026 | ViyaTravel Otel | 399,00 € | 19.09.2026 - 22.09.2026 | ViyaTravel Otel | 399,00 € | 03.10.2026 - 06.10.2026 | ViyaTravel Otel | 399,00 € | 17.10.2026 - 20.10.2026 | ViyaTravel Otel | 399,00 € | 31.10.2026 - 03.11.2026 | ViyaTravel Otel | 399,00 € | 14.11.2026 - 17.11.2026 | ViyaTravel Otel | 399,00 € | 28.11.2026 - 01.12.2026 | ViyaTravel Otel | 349,00 € |
Yunanistan, Makedonya, Kosova, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Sırbıstan, Bulgaristan
Arnavutluk, Karadağ, Bosna Hersek, Makedonya, Sırbistan, Kosova
Arnavutluk, Makedonya, Sırbistan, Kosova, BosnaHersek, Karadağ
Arnavutluk,Makedonya,Kosova,Karadağ,Sırbistan,Bosna Hersek
Makedonya, Sırbistan, Bosna Hersek, Karadağ, Arnavutluk, Kosova